Usuwanie konta
Ostatnia aktualizacja: 11 listopada 2026
Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto w aplikacji Deloop wraz ze wszystkimi powiązanymi danymi.
Jak usunąć konto
- Napisz z adresu e-mail przypisanego do konta na [email protected] z tematem „Usunięcie konta Deloop”.
- Podaj w wiadomości swoją nazwę użytkownika.
- Potwierdzimy usunięcie konta w ciągu 30 dni (zwykle znacznie szybciej).
Co usuwamy
- konto (e-mail, hasło), profil, avatar i numer telefonu,
- licznik trzeźwości, historię okresów i nawrotów, dziennik wdzięczności, wydatki,
- kontakty, połączenia, zadania i sugestie,
- wiadomości na czacie i Twoje członkostwo w grupach,
- powiadomienia, tokeny push i ustawienia.
Co może zostać
Zatwierdzone przez nas spotkania i materiały, które zgłosiłeś/aś do biblioteki, mogą pozostać w aplikacji jako treść anonimowa — bez informacji, kto je dodał. Kopie zapasowe zawierające Twoje dane są usuwane najpóźniej po 30 dniach.
Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności.